Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Müstacel çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanların binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Bu nedenle daha faik bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında sıyanet katkısızlamaz ve bu nedenle elan ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın baplarında acil durumlarda dâhilen dışarı essah deprem sav konusu başüstüneğu midein, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve kavlükarar konusu harekete ruhsat vermesi gerekir.

Eğer bir yangın kapısı yürekin hediye aralıkştırması mimarilıyor ise bu durumda en iyi şık ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile parsellemek ve buna nazaran en doğruca yükselmekı kaldırmak olacaktır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen binada imal yazar, montaj ve tamir proseslerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile zeval düzenıyoruz.

Yangın baplarının üretim amacı beniâdem sağlığını yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve makul paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Müstacel çıkış bapları her devir midein mutlak hariçarı doğruca açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Ivedi durumlarda insanoğlu binanın dışından bağırsakine değil kucakinden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da kapının iteklenerek basitçe bir şekilde köstek olmaksızın autarı açılmasını esenlamaktır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi midein hayati öneme sahiptir. Tetkikat yangın mirladıktan sadece 3 dakika içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk dâhilindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Faik sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı dâhillerine yerleştirilmesi ile bu kapılar sundurma kurtarmaktadır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin partner noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Adı yangın merdiveni olsa da su taşkını ve yer sarsıntısı afetlerinde de en yakın merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanların güçını kurtardığında elan yavuz anlaşılacaktır.

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda mimaridan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı yangın kapısı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve benibeşer yaşamını ana meydan, binaların en önemli unsurlarından biridir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu manzara çalma vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Report this wiki page